SZOLGÁLTATÁSUNK

Épületasztalos termékgyártás és kivitelezés


Nyílászárók

Zsalugáterek

Lépcsők

Falburkolatok

Fa födémek

Pergolák

Erkélyek

Közterületi bútorok

Természetesen az épületasztalos kivitelezés fő termékei az ajtók és ablakok.

Munkáink egyedi jellegéből eredően egyszer a műemléki forma és keresztmetszetek, a hőszigetelés, az alkalmazott alapanyagok, máskor a felületkezelési sajátosságok, majd pedig a speciális vasalatok vagy a különleges üvegezés határozzák meg a végrehajtandó feladat részleteit. Mindig arra törekszünk, hogy haladjunk a kor technológiai vívmányaival, de nagyon fontos, hogy vigyázzunk a múlt értékeire is. A 68-as rendszerű normál hőszigetelő nyílászárók után készek vagyunk az extra 78-as és a prémium 88-as keresztmetszetű szerkezetek gyártására is. A felületkezelés kiemelt fontosságú a fanyílászárók esetében, különösen az UV sugárzás erősödésével.

A legmodernebb 4 rétegű vastag-lazúr rendszert magasnyomású szórógéppel elszívó kabin előtt visszük fel festőműhelyünkben a felületekre. A hőszigetelő üvegezés igény szerint választható két- vagy háromrétegű kivitelben, illetve kielégítünk speciális igényeket is (pl. Napfény védelem, hangszigetelés, UV állékonyság, betörés védelem elleni technológiák). Az ablakokon és ajtókon kívül sok minden lehet még fából ami az épület asztalos munka része, melynek teljeskörű kivitelezését szintén vállaljuk (A teljesség igénye nélkül például kültéren előtetők, kerítések, kiugró tetőelemek, pergolák, pagodák, teraszok, zsalugáterek, fal és teraszburkolatok, beltéren: padlók, lépcsők, fafödémek. falburkolatok)

Minden termékkategória más és más sajátossággal állítja szembe a megbízót és a kivitelezőt egyaránt. Célunk mindig az, hogy a szakmai követelmények betartása mellett teljesítsük megbízóink igényeit és a végtermékkel elérjük elégedettségüket.

Válogatás referenciáinkból